Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kahyalar Mahallesi’nin Burhan Mevkiinde beton serimi yaparken, Harçbel Mevkiinde asfalt öncesi alt yapı hazırlıklarına başladı.
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin bütün mahallelerinde hızla çalışmaya devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle asfalt serimine ara veren ekipler, özellikle kırsal mahallelerde ulaşımı zor olan yollara beton serimine başladı. Geçtiğimiz günlerde Çamlıca Mahallesi’ne toplamda 4100 metre beton yol yapan ekipler, şimdi de Kahyalar Mahallesi’nde asfalt serimine uygun olmayan ulaşımda sıkıntı yaşanan bütün yollara beton serecek.
KAHYALAR’DA BİR YANDAN BETON SERİMİ YAPILIRKEN BİR YANDAN DA ASFALT HAZIRLIĞI YAPILIYOR.
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kahyalar Mahallesi Burhan Mevkiinde beton serimine devam ederken bir yandan da Harçbel Mevkiinde vatandaşların sıkça kullandığı yaklaşık 6 kilometrelik yolda asfalt hazırlık çalışmasına başladı. Bölgede kısa sürede yol genişletme ve alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıp yaz başlangıcında asfalt serimi yapılması planlanıyor.
“53 MAHALLEMİZDE SIRAYLA VE PLANLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.”
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve Kahyalar Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz, Kahyalar Mahallesi’nde hızla sürdürülen çalışmaları Pazartesi günü öğle saatlerinde yerinde inceleyip belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi. Çalışmalarla ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Bugün Kahyalar Mahallemizdeyiz. Burada bir taraftan beton yollar yapılırken bir taraftan da asfalt serimi yapacağımız yolların alt yapı çalışmaları yapılıyor. İlçemizde konforlu hale getirilmesi gereken çok fazla yolumuz var. Biz de 53 Mahallemizde sırayla ve planla hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özverili çalışmaları için ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
MUHTAR SERTGÖZ’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Kahyalar Mahallesi’nde başlatılan çalışmalardan mahalle halkının oldukça memnun olduğunu belirten Kahyalar Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz “ Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallemizde bir yandan beton yollar yaparken bir yandan da yaz ayında asfalt serimi yapılacak yolların alt yapı çalışmalarını hızla yapmaya başladı. Ulaşımı sıkıntılı olan yollarımızda çalışmalar başlatan ve mahalle sakinlerimizi konforlu yollarla kavuşturacak olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere bütün Gazipaşa Belediyesi çalışanlarına şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.