İstanbul’da 9-12 Şubat’ta 25'incisi düzenlenen EMİTT 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Gazipaşa Belediyesi de yer alacak.
Gazipaşa Belediyesi,  her yıl binlerce turizm ve seyahat şirketlerini buluşturan 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat(EMITT) Fuarı’na katılıyor.  Dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan EMITT,  binlerce katılımcıyı İstanbul TÜYAP Fuarı’nda ağırlıyor. EMITT Turizm Fuarı, Türkiye’de yıllarca turizmde pek çok şehrin tanıtılmasında rol oynuyor. Gazipaşa’mızın dış dünyaya tanıtılmasında önemli olan 2022 EMITT Fuarı’nda Gazipaşa Belediyesi de yer alacak. 9 Şubat tarihinde başlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacaklarını bildiren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Türkiye’nin en turistik değerlerinden biri olan Gazipaşa’yı en güzel şekilde tanıtacaklarını belirtti.
Toplamda 14 ülkeye ev sahipliği yapan 25’inci EMITT Fuarı’na katılım sağlayan her ülke,  kendi standında tarihsel, kültürel, turistik yansımalarını ve yemeklerini sergileyecek. Turizm Fuarı’na Rusya, Malta, Bulgaristan, Seyşeller, Sırbistan, Kosova, Pakistan, Ürdün, KKTC, Filistin, Azerbaycan, Güney Afrika, Makedonya, Bosna Hersek gibi ülkeler katılım sağlayacak. Yarın başlayacak olan Fuar’da ise kumsalların, tarihi mekânların, havalimanın broşürler aracılığıyla tanıtımı yapılırken, egzotik ve tropik meyveler de Gazipaşa Standında yerini alacak.

GAZİPAŞA BELEDİYESİ EMIITT 2022’YE HAZIR

Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından birine katılacak olmanın sevincini yaşadıkları bildiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘’Tüm dünyadan önemli turizm temsilcilerini buluşturan 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat(EMITT) Fuarı’na katılacak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Fuar için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.25. EMITT Fuarı’nda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve tanınırlığını artırmak maksadıyla yerimizi alacağız. Gazipaşa’mızın kıyıları, tarihi yerleri, tarımı ve havalimanını tanıtan broşürler hazırlandı. Bu tanıtım broşürleriyle dünyanın farklı bölgelerinden fuara katılım sağlayan herkese turistik güzelliklerimizi tanıtma fırsatı bulacağız. Standımızda ilçemizin verimli topraklarında yetişen tropik ve egzotik meyvelerimiz ve örtü altında yetişen sebzelerimizin karmasından oluşan bir görsel şölen hazırladık. Hem yurt içinde yaşayan vatandaşlarımız, hem de yurt dışından fuara katılanların ilçemizi ziyaret etmeleri, böyle bir güzellikten mahrum kalmamaları adına çabamızı gösteriyoruz. Bunun yanında 2022 EMITT Fuarı’nda dünyanın dört bir tarafından gelen temsilcilerle tanışma olanağımız olacak. İlçemizin adının markalaşması ve turizmde tanıdık bir yer olarak yer alması için gayret göstereceğiz. EMITT fuarının ilçemizin tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine, tarımsal ürünlerimizin ön plana çıkmasına fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ülkemizde tatil anlayışının belirlenmesinde de rol oynayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2022’nin ilçemize büyük katkılar sağlamasını diliyorum. İstanbul’da bulunan Gazipaşa’mıza özlem duyan hemşehrilerimizi ve doğa harikası ilçemizin güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi standımıza bekliyoruz.’’ ifadesiyle fuar hakkındaki görüşlerini belirtti.

GAZİPAŞA’NIN TOPRAK LEZZETLERİ KATILIMCILARA GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATACAK

9-12 Şubat'ta dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25'inci kez İstanbul'da bir araya getirecek olan Fuar’da Gazipaşa standında ilçemizde yetişen turfanda yetişen örtü altı sebzeler ve tropik meyveler, katılımcılar için sergilenecek. İlçemizin turistik bölgelerini tanıtan, kültürel miraslarımızı yansıtan tanıtım broşürleri ise ziyaretçilere dağıtılacak. Turizm’de dijital dönüşüm konusu ele alınacak. Fuar süresince gerçekleştirilecek panel ve oturumlarda Türk turizminin geleceği hakkında uzman katılımcılar tarafından konuşmalar yapılacak.