Gazipaşa Belediyesi,  havaların ısınmasıyla birlikte  sahillerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
Belediye ekipleri, ilçe genelindeki kıyıların daha temiz bir görünüme kavuşması için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, sıcakların artmasıyla birlikte sahil temizliği çalışmalarına hız kazandırdı. Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  vatandaşların daha temiz bir alanda deniz sezonu geçirebilmesi için 18 Nisan Pazartesi Günü, sabah saatlerinde Koru, Selinus ve Kahyalar sahillerinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. Gazipaşa’nın dört bir tarafında çevre kirliliğini önlemek için titizlikle çalışmalarına devam eden ekipler, gelecek nesillere daha temiz bir Gazipaşa bırakabilmek için örnek olmaya devam ediyor.

“Temiz bir doğa ve temiz bir çevre anlayışıyla, şehrimizin dört bir tarafında özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sahillerin bakım ve temizliğinin düzenli olarak yapıldığını belirterek,  özellikle sahillerde bulunan kum zambaklarını korumaya özen gösterdiklerini söyledi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Sıcakların artış göstermesiyle birlikte, ilçemizin her noktasında olduğu gibi sahil şeridimizde de bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını başlattık. Ekiplerimizce ilçemizin genelinde temizlik çalışmaları düzenli olarak devam ediyor.  Bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımıza Kahyalar, Selinus ve Koru sahillerimizde devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, çalışmalar esnasında gereken önlemleri alarak, sahillerimizde bulunan kum zambaklarını korumaya özen gösteriyor. Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Temiz bir doğa ve temiz bir çevre anlayışıyla, şehrimizin dört bir tarafında özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz bir çevre için vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlılık göstermelerini rica ediyorum. ’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Temizlik Çalışmaları Bu Hafta Devam Edecek

Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, alt geçit, piknik ve mesire alanlarının da bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılıyor. Belediye ekipleri, sahillerde bakım ve onarım çalışmalarına bu hafta boyunca devam edecek.