CHP’li Kahramanmaraş Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Aksaray Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker ve Adıyaman Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.

Dayanışma ve iş birliği içerisinde ülkenin her noktasında çalışmalarını sürdüren CHP’li belediye başkanlarından Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Aksaray Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker ve Adıyaman Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı Cuma günü 15.30 sıralarında makamında ziyaret etti. İlçeye gelen başkanları makamında ağırlayan Başkan Yılmaz,  belediye başkanlarına ilçeyi de gezdirdi. Başkan Yılmaz, Gazipaşa Belediyesi’nin projelerini ve Gazipaşa’nın eşsiz güzellikteki tarihi ve kültürel merkezlerini belediye başkanlarına tanıttı.

Belediye Başkanlarının Gazipaşa çıkartmasından oldukça memnun olan Başkan Yılmaz, “Kahramanmaraş Nurhak Belediye Başkanımız İlhami Bozan, Aksaray Saratlı Belediye Başkanımız Zeki Türker ve Adıyaman Pınarbaşı Belediye Başkanımız Mahmut Alan’a ilçemizin eşsiz güzelliklerini tanıtma ve gezdirme fırsatımız oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanlarıma teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” Şeklinde sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı.