Gazipaşa Belediyesi Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi kurdu. Fen İşleri Müdürlüğü’nün Pazarcı Mahallesi’nde bulunan şantiye alanına kurulan Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi faaliyete başlıyor.
Gazipaşa Belediyesi tarafından kurulan Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi ile Gazipaşa’da asfalt serimi yapılması gereken tüm yollarda çalışma başlatılacak. Gazipaşa’nın 53 Mahallesinde ihtiyaç duyulan asfaltlama ve yama çalışmalarını hızlandırmak amacı ile kurulan Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi ile saatte 10 ton asfalt emülsiyonu üretilebilecek.

“GAZİPAŞA’MIZDA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.”
Gerçekleştirdikleri tüm yatırımların vatandaşların tamamına dokunduğunu ifade eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Gazipaşa’nın bugüne kadar hiç sahip olmadığı bir yatırımı belediyemize kazandırdığımız için mutluyuz. Vatandaşımızdan aldığımız vergileri, kuruşu kuruşuna vatandaşımız için kullanıyoruz. Büyük emeklerle kurduğumuz asfalt emülsiyon tesisimizde üretim yapıp, ilçemizdeki asfalt serimine uygun her noktada hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gazipaşa’mızda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.”  dedi.