Gazipaşa Belediyesi’nin resmi web sitesi, sade ve anlaşılır yeni yüzüyle hizmete girdi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ın talimatıyla Bilgi İşlem – Basın Yayın birimi tarafından yenilenen kurumsal web sitesi, Gazipaşa’ya yakışır hale getirildi.

Yeni web sitesinde kullanıcılar; “Haberler” başlığı altında belediyenin servis ettiği haberler ve fotoğraflara ulaşabilecek. “Online Ödeme” başlığı altında vergi sorgulama ve kredi kartı ile online ödenebilecek. “Etkinlik Takvimi” başlığı altında belediyenin kültürel ve sosyal etkinlikleri ile faaliyetleri, “Günlük Hal Fiyatları” başlığı altında güncel hal fiyatları, kurum faaliyet raporları, İhale ilanları, imar ve kentsel düzenlemeye yönelik duyurular ve muhtarların iletişim bilgileri görülebilecek. Ayrıca gerçekleşen ve devam eden projelere kolaylıkla ulaşılabilirken  “Mavi Masa” sayfasından çözüm ve öneriler için mesajlar ilgili birimlere iletilebilecek.

Yenilenen www.gazipasa.bel.tr, platform gözetmeksizin internet erişimi olan tüm cihazlara uyumlu olarak çalışıyor. Bilgisayarların yanı sıra tüm cep telefonları ve tabletlerden internet sitesine kolaylıkla bağlanılabilecek.