Gazipaşa’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Fener Alayı Yürüyüşü ve Ceylan Ertem Konserine katıldı. Başkan Yılmaz, vatandaşlarla 40 metre uzunluğundaki dev Türk bayrağı ile coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirirken, konserde sahne alan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem ise Gazipaşalılara muhteşem bir gece yaşattı.
FENER ALAYI COŞKUSU BİNLERCE VATANDAŞI BİR ARAYA GETİRDİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gazipaşa Belediyesi tarafından Fener Alayı Yürüyüşü ve Gençlik Konseri gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz’ın katıldığı etkinlikler, muhteşem görüntülere sahne oldu.
Bayram kutlamaları kapsamında, 19 Mayıs günü saat 19.30’da Gazi Mahallesi Yayla Market önünden başlayıp, Atatürk Parkında son bulan Fener Alayı Yürüyüşü yapıldı. Gazipaşalılar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla ellerinde 40 metre uzunluğundaki ay yıldızlı dev Türk bayrağını taşıyarak, coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. CHP Gazipaşa Gençlik Kolları yönetiminin koordinesiyle ilerleyen yoğun katılımlı Fener Alayı, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Meşaleler eşliğinde Atatürk Parkına kadar yürüyen yüzlerce vatandaş, meydanda yine aynı kalabalık ile buluşarak Ceylan Ertem konserine katıldı.
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Konser öncesi sahneye çıkan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Cumhuriyet, siz gençler olduğu sürece sonsuza kadar yaşayacaktır. Sizlere çok güveniyoruz. Gençlik, gelecek demektir. Gençlik, umut demektir. Biz geleceğimizin teminatı umut ışığımız gençlerimizin her zaman yanındayız. Asırlık bir çınar olan Cumhuriyet’imizin ışığında, gençlerimizin çok mutlu olduğu bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Ben huzurunuzda bizleri güzel bir ülkeye kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve özlemle anıyorum. Onlara layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
CEYLAN ERTEM BİNLERCE GAZİPAŞALIYI GÜÇLÜ SESİYLE COŞTURDU
Binlerce kişinin katıldığı bayram kutlama programında binlerce Gazipaşalı Ceylan Ertem’in Güçlü sesiyle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Coşkulu bir şekilde saat 23.00’e kadar devam eden bayram kutlamalarında Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sanatçı Ceylan Ertem’e Gazipaşa Belediyesi El Sanatları Atölyesinde üretilen ipek kozasından nar çiçeği tacını hediye etti. Ünlü sanatçı tacı konser boyunca taktı. Gazipaşa’da 19 Mayıs binlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.