Gazipaşa Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla coşkulu bir kutlama programı hazırladı.
Gazipaşa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Fener alayı yürüyüşü ve konser programıyla coşkuyla kutlanacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 19.30’da Gazi Mahallesi Yayla Market Önünden başlayacak Fener alayı yürüyüşü, hal yolu güzergahından Atatürk Parkına ulaşacak. Saat 21.00’de Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek konser programında ünlü sanatçı Ceylan Ertem eşsiz sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Gazipaşa halkıyla buluşacak. Fener alayı yürüyüşü ve akabinde düzenlenen konserle, Gazipaşa Halkı 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşayacak.
BAŞKAN YILMAZ: “19 MAYIS’I GAZİPAŞA’MIZA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ.”
19 Mayıs'ın 105’inci yıl coşkusunu Gazipaşa’ya yakışır bir şekilde kutlayacaklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, herkesi kutlama etkinliklere davet etti. Başkan Yılmaz, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıldönümünde, Cumhuriyet’in Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, minnet ve saygıyla anıyorum. Tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Bayramımızı Fener alayı yürüyüşü ve Ceylan Ertem Konseri eşliğinde Gazipaşa’mıza yakışır bir şekilde kutlayacağız. 19 Mayıs akşamı düzenleyeceğimiz Fener alayı yürüyüşü ve Ceylan Ertem konserine tüm halkımızı bekliyorum" dedi.