Gazipaşa Belediyesi, ilçenin her köşesine hizmet götürme kararlılığını sürdürüyor. Bu kapsamda, Karalar Mahallesi Yapıcallı Mevkii’de başlatılan asfalt serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve yapılan hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, Karalar Mahallesi Yapıcallı Mevkiinde daha önce yol genişletme çalışmaları tamamlanan yaklaşık 3,5 kilometrelik yol asfaltla kaplanıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde mahalle sakinleri, daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşacak.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Karalar Mahallesi’nde uzun yıllardır beklenen asfalt serim çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, yıllardır ulaşım sorunu yaşanan yolun asfaltla buluşmasından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Mahalle muhtarı Latif Oktay “Bu yol mahallemizin en önemli ihtiyaçlarından biriydi. Yollarımız asfalta kavuştuğu için çok mutluyuz. Başta hizmetin ustası Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederiz.” dedi.
BAŞKAN YILMAZ: “KONFORLU YOLLARIMIZ MAHALLE HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Çalışmaları yakından takip eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, mahalle sakinleriyle sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Gazipaşa Belediyesi olarak ilçemizin her mahallesine, her sokağına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Karalar Mahallesi Yapıcallı Mevkii’de başlattığımız asfalt serim çalışmalarıyla mahalle sakinlerimizin yıllardır süren ulaşım sorununu çözüyoruz. Amacımız, Gazipaşa’nın her noktasında yaşam kalitesini yükseltmek. Konforlu yollarımız şimdiden mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.