GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde kapalı olan yollar temizlenerek bir bir açılıyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatıyla belediye ekipleri kırsala çıkarma yaptı.  31 Mart yerel seçimleri sırasında kırsal mahallelere yaptığı ziyaretlerde, halkın kapalı olan köy yollarının açılmasını talep etmesi üzerine Belediye Başkan Yılmaz, göreve başlamasının ardından ekiplere gerekli talimatları verdi. Gazipaşa’nın kırsalına çıkarma yapan ekipler, ilk olarak Esenpınar Mahallesi’nde yol açma çalışmasını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esenpınar’daki çalışmaların ardından ise Çile Mahallesi’ne geçti. Bölgeye çıkarma yapan ekipler, yollarda biriken taş, çamur ve yabani otları greyderle sıyırarak yolları vatandaşın hizmetine açtı. Son olarak Doğanca Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan ekipler, dün ise Güneyköy Mahallesi’nde giderek yol çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yolların açılması vatandaşların yanısıra kiraz üreticisini de sevindirdi. Gazipaşa’da kiraz üretiminin yoğunlukla yapıldığı Doğanca, Esenpınar ve Çile’de üreticiler, Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Kirazda hasat dönemi olduğunu söyleyen üreticiler,  hasadın yapıldığı bahçelere araçların rahatlıkla çıkabileceğini belirttiler. Belediye Başkanı Yılmaz, gelen talepleri değerlendirdiklerini ve bir plan dahilinde ilçe genelinde çalışmalara başladıklarını söyledi.  Başkan Yılmaz, çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.