Gazipaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından Koru Sahile ikinci Halk Büfe açıldı. Gazipaşalıların kullanımına açılan Koru Halk Büfe, Belediye tarafından işletilecek.
2019 yılında Selinus Sahiline açılan ve vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlayan Belediye Halk Büfeye bir yenisi daha eklendi. Gazipaşa’nın muhteşem doğa güzelliğine sahip Koru Sahili’ne açılan Koru Halk Büfe, 1 Eylül itibarıyla hizmet vermeye başladı. Gazipaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından hizmet vermeye başlayan büfe, her gün 13.00-24.00 saatleri arasında açık olacak. Koru Halk Büfe, Selinus Sahilinde olduğu gibi Self Servis olacak.
“Denizin ve gün batımının keyfini yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Belediyemiz Koru Halk Büfeye bekliyoruz.”
Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına devam eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Koru Sahile açılan büfeyi ziyaret edip incelemelerde bulundu. Halkımıza en iyi şekilde kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz diyen Başkan Yılmaz “ Koru Halk Büfemiz hizmete açıldı. İlk Halk Büfemizi göreve gelir gelmez 2019 yılının Ağustos ayında Selinus Sahilinde açmıştık. Halkımızın rahat nefes alabileceği, çocuklarıyla gelip keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği, temiz ve lezzetli yiyeceklerin olduğu bir büfe hedefiyle yola çıkmıştık. Ve düşündüğümüz sistemde büfemizi işletmeye başladık. Vatandaşlarımız Halk Büfemizi çok sevdi. Yoğun talep gören bir büfe olduk. Vatandaşlarımızın bu imkanlardan daha rahat faydalanması için daha önce çalışmalarını tamamladığımız Koru Sahil Projesine, kendi personelimizin özverili çalışmalarıyla bir Halk Büfe daha inşa ettik. Denizin ve gün batımının keyfini yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Belediyemiz Koru Halk Büfeye bekliyoruz. Gazipaşa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.