Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonuyla birlikte hız kazandırdığı asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin hem kırsal hem de merkez mahallelerinde yol kalitesini artırmayı hedefleyen ekipler, yaz başından bu yana yaklaşık 50 kilometrelik asfalt serimi gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü'nün bu özverili çalışmaları, Gazipaşa halkının ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.
Son olarak Küçüklü Mahallesi Yörükler Mevkii'de başlatılan asfalt yol çalışması, mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Yörükler Mevkii’den Yöreme ve Balcılar Mevkii'ye doğru yapılan çalışmalarla yaklaşık 10 kilometre asfalt serimi yapılacak. Yol genişletme ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan asfalt serimi, kısa sürede tamamlanacak.
BAŞKAN YILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Küçüklü Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Yılmaz, ilçenin dört bir yanında yol yapım çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’mızda yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözmek, güvenli ve kaliteli yollar inşa etmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Küçüklü Mahallesi Yörükler Mevkii’de de yol genişletme ve alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Mahalle sakinlerinin bu hizmetten memnun kalması bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Gazipaşa’nın her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
MUHTAR OĞUZ’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Mahalle sakinleri adına konuşan Küçüklü Mahalle Muhtarı Mustafa Oğuz, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti. Oğuz, yıllardır bu yolun yapılmasını beklediklerini belirterek, “Yolumuzun asfaltlanması mahallemiz için büyük bir hizmet. Yıllardır yaşadığımız ulaşım zorlukları bu çalışma sayesinde sona eriyor. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve emeği geçen tüm belediye ekiplerine mahallemiz adına teşekkür ederim” dedi.
Gazipaşa Belediyesi, ilçenin altyapı sorunlarını çözmek ve yol ağını daha güvenli hale getirmek amacıyla asfalt seferberliğine devam ederken, önümüzdeki günlerde kırsal ve merkez mahallelerde benzer çalışmaların artarak süreceği belirtildi.