GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Muzkent ve Kırahmetler Mahallelerini asfaltlamak için zemin hazırlıklarına başladı. Gazipaşa Belediyesi, yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, önceki hafta başlanan Zeytinada Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Çalışmalara şimdi de Muzkent ve Kırahmetler Mahallelerinde devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  Zeytinada Mahallesi'nde başlatmış oldukları çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Muzkent ve Kırahmetler Mahallesi’nde asfalt öncesi zemin hazırlıklarına başladıklarının altını çizen Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ön çalışmayı yaptıktan sonra, kalıcı ve sürüş için güvenli asfalt zemini oluşturacaklarını kaydetti. Yapılan çalışmalarda çevreye vermiş oldukları rahatsızlıktan dolayı mahalle halkının anlayış göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, "Sırasıyla ihtiyacı olan her mahalleyi asfaltlayacağız. Merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan her yere eşit hizmet götüreceğiz. Gazipaşa'ya hizmet için varız" dedi.