GAZİPAŞA’YA gelen ünlü şair Murat Haydaroğlu, Mustafa Kemal Atatürk için yazdığı 'Atatürk’e Şiirlerim' adlı kitabı ile diğer eserlerini imzalayarak, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a hediye etti. Şair Murat Haydaroğlu, dün saat 11.00'de Gazipaşa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a, 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Şair Haydaroğlu, kaleme aldığı eserlerle ilgili Belediye Başkanı Yılmaz'la sohbet etti. Haydaroğlu sohbetin ardından, 'Eylülün Getirdikleri, Duru Şiirler, Bahtiyarım, Atatürk’e Şiirlerim, Yargı Nerede, Şiirlerim ve Çanakkale Gazisi' isimli kitaplarını imzalayarak Belediye Başkanı Yılmaz’a hediye etti. Şair Haydaroğlu ayrıca kaleme aldığı ‘Yaşanabilir Bir Kent Projesi'ni de Başkan Yılmaz’a takdim etti. Nazik daveti için Yazar Murat Haydaroğlu'na teşekkür eden Belediye Başkanı Yılmaz, kitapları çok merak ettiğini ve en kısa sürede okuyacağını belirtti.