GAZİPAŞA Sarısu Peyzaj Düzenleme Projesi'nde çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı. Gazipaşa Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan 'Sarısu Peyzaj Düzenleme Projesi'nde sona yaklaşıldı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Parke yol çalışmaları da tamamlandıktan sonra proje halkın kullanımına hazır hale gelecek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "İlçemizin dört bir yanında bakım, onarım ve projelerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda 'Sarısu Peyzaj Düzenleme Projesi'nde çalışmalarımızın bir kısmı tamamlandı. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı sonlandırarak. Alanı halkımızın hizmetine açacağız" dedi.