GAZİPAŞA'YI etkisi altına alan şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmur nedeniyle ilçe merkezinde birçok cadde ve sokak sular altında kalırken, Kırsal mahallelerde de, çökme ve heyelan nedeniyle bazı yollar kapandı. Kızılgüney Mahallesi'nde de sağanak yağışın etkisiyle kapanan ve bozulan yollar vatandaşları zor durumda bıraktı. Kızılgüney Mahalle Muhtarı Ramazan Tekin'in haber vermesi üzerine Gazipaşa Belediyesi ekipleri kapanan yolları açtı. Çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılgüney Mahallesi Muhtarı Ramazan Tekin, "Şiddetli yağışların etkisiyle mahallemizde kapanan yollar, Gazipaşa Belediyemiz tarafından açılmıştır. Belediye Başkanım Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Durmuş Ali Toker’e ve Fen İşleri Müdürümüz Sayın Erhan Özbudak’a şahsım ile mahalle halkım adına teşekkür ederim" dedi.