Gazipaşa Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla konser düzenleyecek.

19 MAYIS Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gazipaşa’da coşku içinde kutlanacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başlayacak bayram kutları, daha sonra Belediye Fuar Alanı’nda devam edecek.  Akşam ise ADD Gazipaşa Şubesi’nin organize ettiği fener alayı ve Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek konserle devam edecek.

BAŞKAN YILMAZ’DAN DAVET

Gazipaşa Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla düzenleyeceği konser Pazar günü akşamı 21.30’da Belediye Fuar Alanı’nda başlayacak. Konserde Gazipaşa’nın sevilen sevi Erman Çolakoğlu ile Türk Halk Müziği Sanatçısı İlke Türkdoğan sahne alacak. Sanatçılar Çolakoğlu ve Türkdoğan seslendirecekleri şarkılarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu da doruğa çıkaracak. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pazar günü düzenlenecek etkinliklere tüm ilçe halkını davet etti. Başkan Yılmaz, “19 Mayıs coşkusuna ortak olmayan isteyen tüm hemşerilerimizi Pazar günü düzenlenecek tüm programlara bekliyoruz” dedi.