Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Üçkonak Mahallesinde 30 Yıl önce açılan tozlu yolu asfaltla buluşturdu.
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinden kırsal mahallelere kadar yoğun tempoyla sürdürülen asfalt serim çalışmalarında sıra Üçkonak Mahallesi’ne geldi. Asfalt öncesi altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çimenbağ ve Üçkonak Mahalleleri arasında bağlantı noktası olan ve 30 yıl önce açılan yola ilk kez asfalt serimi yapılmaya başlandı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatı ile yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.
MERKEZDEN KIRSALA TÜM MAHALLELERİMİZDE KONFORLU YOLLAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam eden ekipleri ziyaret eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Bugün Üçkonak Mahallemizdeyiz. Ekip arkadaşlarımız birçok mahallemizin bağlantı noktası olan bu yolda hızla asfalt serimi gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın konforlu ulaşımını önemsiyoruz. Merkezden kırsala tüm mahallelerimizde konforlu yollar yapmaya devam edeceğiz. Mahalle halkımıza ve bu güzergahı kullanan tüm vatandaşlarımıza asfaltlı yolumuz hayırlı olsun.” Dedi.
BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Mahallelerine yapılan hizmete teşekkür eden Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım, “ 30 yıl önce açılan mahalledeki yolumuza ilk kez asfalt geldi. Sayın Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz sayesinde yolumuz yapıldı. Mahalledeki vatandaşlarımız tozdan kurtuldukları için çok mutlu. Mahallem adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.