Gazipaşa Belediyesi ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü; yol genişletme, yol yapım, kaldırım ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gazipaşa’nın dört bir tarafında, başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 12 Nisan Salı Günü, Bakılar Mahallesi Muzdeniz Sitesi önünde yayaların güvenliği için kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, Bakılar Mahallesi Muzdeniz Sitesi önünde yaya geçidi için tehlikeli olan bölgeyi daha güvenli bir hale getirmek için kolları sıvadı. Muzdeniz sitesi önündeki bölge, belediye ekipleri tarafından genişletilerek 270 metre uzunluğunda 800 m2 parke kaldırım taşı ile kaplanacak. Gazipaşa Belediyesi Özellikle yayalar için tehlike arz eden bölge, ekipler tarafından parke kaldırım ve yol genişletme çalışmaları ile daha konforlu ve modern bir görünüme kavuşturulacak. O bölgedeki trafik akışının daha emniyetli bir hale getirilmesi için parke kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

“ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA KALICI İZLER BIRAKMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ.”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Bakılar Mahallesi Muzdeniz sitesi önünde parke kaldırım ve yol genişletme çalışmalarını başlatan belediye ekiplerini yerinde ziyaret etti. Yapım çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Yılmaz, “Bugün ekiplerimiz Bakılar Mahallesi Muzdeniz Sitesi önünde 270 metre uzunluğunda 800 m2 parke kaldırım çalışmalarını başlattı. Ekiplerimiz bütün yollarımızda yayaların güvenliğini ön planda tutuyor. Burada kullanılan parke taşlarını kendi fabrikamızda üretiyoruz. Gazipaşa’nın her noktasında kalıcı izler bırakmak için çok çalışıyoruz. Özverili çalışmaları için ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

DAHA GÜVENLİ BİR YOL, İLÇE HALKININ KULLANIMINA HAZIR HALE GETİRİLECEK

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında, Bakılar Mahallesi Fidanlık Caddesi Muzdeniz sitesi önündeki bölge, 800 m2 parke kaldırım ile kaplanırken, asfaltla kaplı olan yol genişletilecek. Belediye ekiplerinden alınan bilgiye göre, Muzdeniz Sitesi önünde devam eden parke kaldırım ve yol genişletme çalışmaları, en kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç yolu daha güvenli hale getirilecek.