Zeytinada Mahallesinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Sulama suyu DSİ’nin, içme suyu ASAT’ın ve şehirlerarası yol ile yan yollar Karayollarının görev yetkileri arasında yer alıyor. Ancak onların sorumluluğu olan noktalarda biz bölge müdürlerimizle birlikte hareket ederek çalışma yapacağız. Ben seçim döneminde yolu olmayan ev, asfaltı olmayan yol kalmayacak dedim. Tabi bunları 5 yıllık sürede yapacağız. Muhtarım bütün yolların asfalt olmasını istiyor. Seçimin hemen ardından buraya bir greyder, kepçe ve kamyon yolladım. Şimdi asfalt için çalışma yapıyorum. Belediyenin görev ve yetkileri maddi imkanlar dahilinde ve aciliyet sırasına göre yapılır. Sadece Zeytinada’ya yüklenirsem diğer 52 mahalleyi bir kenarı atmam gerekir. Zeytinada’da da 1,5 kilometre bir asfalt çalışması yapacağız. Ancak biz asfalt söküyoruz ASAT geliyor dökülen asfaltı bozarak boru döşüyor. DSİ geliyor boru döşüyor. Devlette işler bir günde olmaz. O yüzden biraz sabretmemiz lazım. Sizlerden ricam beklemeniz. Elbetteki imkanlarımız ölçüsünde en kısa sürede yapacağız. Her kurumumuzun bir işleyiş tarzı vardır. Anlayışlı olmanızı bekliyorum” dedi.