GAZİPAŞA Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü yol çalışmalarına ara vermiyor. Beyobası ile Aydıncık mahallesi arasında bulanan yola sıcak asfalt döken Gazipaşa Belediyesi, yol çalışmalarına Zeytinada Mahallesi'nde devam ediyor. Mahalle içinde yer alan yollarda iyileştirme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 120 kilometrelik yolda çalışma yapacak. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker ve beraberindeki meclis üyeleri çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, çalışma arkadaşlarına kolay gelsin dileklerini ileterek, mahalle muhtarı Mehmet Ali Şener'in taleplerini dinledi. Başkan Yılmaz, ayrıca Zeytinada Mahallesi'nde yaşanan su sorunu konusunda da gerekli çalışmaları yapacaklarını iletti.