ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve beraberindeki heyet, 30 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Gazipaşa'da gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan ekip, Başkan Yılmaz ile birlikte planlanan proje alanlarında detaylı incelemelerde bulundu.
ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve beraberindeki heyet, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazipaşa’nın geleceğini şekillendirecek projelerin görüşüldüğü ziyarette, her iki taraf da projelerin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için gerekli adımları değerlendirdi. Başkan Yılmaz, hayırlı olsun ziyaretleri ve projelerle ilgili paylaşımları için ASAT heyetine teşekkürlerini iletti.
Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "Bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ASAT Genel Müdürümüz İbrahim Kurt, genel müdür yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve beraberindeki heyetle birlikte, önümüzdeki süreçte ilçemizde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerle ilgili fikir alışverişleri yaptık, proje alanlarında incelemelerde bulunduk. Gazipaşa’nın gelişimi ve halkımızın yaşam kalitesinin artırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri ve değerli katkıları için ASAT Genel Müdürümüz İbrahim Kurt’a, genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. " dedi.