Gazipaşa Musiki Derneği, Gazipaşa Belediyesi’nin kardeş Belediyesi Karaman İlinin Sarıveliler İlçesine bağlı olan Göktepe’de muhteşem bir konser verdi.
Gazipaşa Musiki Derneği, Müzik eğitmeni Şef Enes Yıldız yönetiminde 2 Temmuz Cumartesi akşamı Göktepe’de muhteşem bir konser verdi. Konsere Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve eşi Şerife Yılmaz, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan ve eşi Devrim Doğan, Gazipaşalı ve Göktepeli vatandaşlar katıldı.
SİZLERE GAZİPAŞA’DAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR GETİRDİK
Gazipaşa Musiki Derneği tarafından organize edilen konserde Dernek Başkanı İsmet Özalp açılış konuşması yaptı. Özalp konuşmasında “ Sizlere kardeş özlemiyle yanıp tutuşan, sevgi buharı dostluk kazanında muhabbet pişiren, Akdeniz dalgasıyla efil efil esen Gazipaşa’dan kucak dolusu selamlar getirdik. Sevgili Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan, Gazipaşa’da yaptığımız konserimizi dinlemişti ve konserde bizleri buraya davet etti. Bizler de bugün müziğin evrenselliği ve bulunduğu her yerde toplumları birleştirip kaynaştıracağı, insanlar arasında muhabbet ateşi yakacağı için sizlerle buluşmaya geldik. Bu günden sonra bu tarz etkinliklerin devamının olması ümidiyle bizleri sizlerle buluşturan Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’a ve bizleri her zaman destekleyip bugün de yanımızda olan Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.
GÖKTEPE BİZİM KARDEŞİMİZ
Gazipaşa Musiki Derneği tarafından Göktepe’de düzenlenen konser etkinliğine eşi Şerife Yılmaz ile katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, cemiyeti yalnız bırakmadı. Kültürel ve sanatsal etkinlikleri her zaman destekleyen Başkan Yılmaz, Göktepeli halk tarafından sevgiyle karşılandı. Konserde konuşan Başkan Yılmaz “ Göktepe bizim kardeşimiz. Biz aynı kültürün çocuklarıyız. Bu dağlar bizim, Atalarımız buralarda yaşamışlar. Biz de sevgili Mustafa Başkanımla bu kültürü devam ettirmek için sürekli birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bu güzel sanat akşamında Gazipaşa’mızın yetiştirdiği harika sesleri dinledik. Ben her zaman sanatın ve sanatçılarımızın yanındayım. Bizler de sizleri Gazipaşa’ya her zaman bekliyoruz. Bu anlamlı konserde emeği olan Gazipaşa Musiki Derneği üyelerimize ve kardeşim Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’a teşekkür ediyorum. “ dedi.
SANATIN İÇİNDE OLMAK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ
Gazipaşa Musiki Derneği’nin Göktepe’ye gelmesinden çok mutlu olan Göktepe belediye Başkanı Mustafa Doğan “ Ben daha önce MusikiDerneğini Gazipaşa’da dinlemiştim ve oldukça keyif aldım. Göktepeli hemşehrilerimin de bu güzel şarkıları, türküleri dinlemesi için kendilerini buraya davet ettim. Beni kırmayıp bu akşam buraya geldiler. Sanatın içinde olmak, sanatla birlikte olmak bizim kültürümüz. Dernek Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gazipaşa Musiki Derneğine ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Gazipaşa Belediye Başkanımız ağabeyim Mehmet Ali Yılmaz’a sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.
Gazipaşa Musiki Derneği’nin muhteşem sesleriyle eğlenen Göktepeliler, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ve Gazipaşa Musiki Derneği üyelerine teşekkür etti. Konser Şef Enes Yıldız’ın yönetiminde İzmir Marşı’nın hep birlikte coşkulu bir şekilde söylenmesiyle sona erdi.