Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, Mahalli İdareler Koordinatörü yardımcısı Osman Cayak ve Mahalli idareler asistanı İsmail Karabulut’u makamında ağırladı.

İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse; Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Nutuk kitabı hediye takdim ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını iletti.

Başkan Yılmaz ise misafirlerine kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinin anısına hediye takdiminde bulundu.