Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en eski yerleşim yerlerinden olan Pazarcı Mahallesi’ndeki Selinus Caddesi üzerinde bulunan bölgede parke yol ve kaldırım çalışmalarına kapsamlı bir şekilde başladı.
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen saha çalışmalarıyla, cadde ve sokaklar yenilenerek yaya ve araç trafiği için daha güvenli bir hale getiriliyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda faaliyetlerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  ilçe genelindeki yollarda yapım, bakım, zemin iyileştirme, parke yol ve kaldırım tamiri gibi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Cadde ve sokakları yaya ve araç trafiğine daha konforlu ve güvenli halde açmak amacıyla yürütülen bu faaliyetler kapsamında, Pazarcı Mahallesi Selinus Caddesi'nde eski ve bozuk yol, alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmaları ile belediye ekipleri tarafından kısa bir süre önce tamamlanmıştı. Yol zemin iyileştirmesi, parke yol ve parke kaldırım çalışmaları gibi yenileme çalışmalarına start veren belediye ekipleri, çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüyor.

“HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR GAZİPAŞA İÇİN”

İlçedeki mahallelerde vatandaşların huzuru ve güvenliğini her zaman ön planda tuttuklarına değinen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz; ‘’Yaya ve araç güvenliği açısından tehlike arz eden tüm cadde ve sokaklarımızı planlı bir şekilde yeniliyor, ilçemize yeni yollar ve kaldırımlar kazandırıyoruz. Daha önce alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamladığımız Pazarcı mahallemizdeki Selinus Caddesi üzerindeki yolumuz,  Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizin parke yol ve kaldırım çalışmalarıyla daha modern ve kullanışlı bir görünüme kavuşturuluyor. Adım adım Gazipaşa’mızı daha güzel daha yeni bir görünüme kavuşturmak için her mahallemizde imzamızı taşıyan işler bırakmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmaları tamamladığında Selinus Caddesinde bulunan yolumuz 1800 m2 parke yol ve 1200 m2 parke kaldırım ile kaplanarak, ilçe halkımızın ve araçların trafiğine hazır bir hale getirilmiş olacak. Bu süreçte özveriyle çalışmalarını yürüten, emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve yenileme çalışmalarının devam ettiği süre boyunca sabır ve anlayış gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Gazipaşa için.” dedi.

Çalışmalar kapsamında, Selinus caddesinde bulunan yol tamamen parke taşı ile kaplanırken, kaldırımlar ise bordür ve parke taşı ile yenileniyor. Çalışmalar tamamlandığında ise cadde, 1800 m2 parke yol ve 1200 m2 parke kaldırım ile daha modern ve kullanışlı hale gelecek. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre Pazarcı Mahallesi Selinus Caddesindeki Parke yol ve kaldırım çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açılacak.