Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, bugün saat 14.00’te,   Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin mola saatinde çalışanları ziyarette bulundu.
Fırsat buldukça belediye ekipleriyle bir araya gelerek sohbet eden ve fikir alışverişleri yapan Başkan Mehmet Ali YILMAZ, bugün Gazipaşa Bitki Üretim tesisine giderek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle buluştu. Belediye ekiplerini ziyarette bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, çalışanlarla beraber, çay eşliğinde sohbet etti. Çalışanların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan YILMAZ, şimdiye kadar gerçekleşen ve halen devam etmekte olan projelerde büyük emek sahibi olan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Sık Sık Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geliyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine ziyaret esnasında konuşan Başkan YILMAZ, ‘’Bugün Belediye Bitki Üretim Tesisimizde,  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizi ziyarette bulunduk, çalışanlarımızla sohbet ettik. Sıcak bir çaylarını içtim. Hem çalışanların görüş ve önerilerini dinleme fırsatım oldu hem de bitki seramızı gezerek kendi bünyemizde yetiştirilen çiçek türlerini yakından tanıma fırsatı buldum. Gazipaşa’mızın dört bir tarafını çiçek gibi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Ziyaretten memnun olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gazipaşa’nın dört bir tarafını çiçeklerle süsleyen Belediye ekipleri, ekimi yapılan çiçekleri Belediyenin kendi Bitki Üretim tesisinde yetiştiriyor. Belediye Bitki Üretim tesisinde bu yıl, 50’ye yakın türde bitki ve çiçek üretimi yapıldı. Önümüzdeki yıllarda daha fazla bitki üretimi yapılarak dışa bağımlılığın tamamen bitirilmesi hedefleniyor.