Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şiddetli yağışlar sonrası Gazipaşa’nın birçok mahallesinde göçük ve heyelanlardan kaynaklı kapanan yolları hızlı bir şekilde trafiğe açtı.
Gazipaşa’da üst üste üç gün süren yağışlardan kaynaklı bazı mahalle yollarında göçük ve heyelan meydana geldi. Yaşanan felaketlerden kaynaklı kapanan yolları, Perşembe günü Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri anında müdahale ederek trafiğe açtı. Özellikle Doğanca, İnal, Yeniköy, Ilıca, Çakmak, Güneyköy, Kahyalar ve Çalıpınar mahallelerinde şiddetli yağışlardan kaynaklı oluşan yol problemlerine ekipler anında müdahale etti. Belediye ekipleri kırsal mahallelerde bozulan yollara müdahale ederken, aynı zamanda şehir merkezindeki mazgalların temizliklerini yaparak sel oluşumunun önüne geçti. Yağışlı havalarda yoğun bir performans sergileyen ekipler, ilçedeki sorunları çözmek için mesai saati gözetmeksizin faaliyetlerini sürdürüyor. Şiddetli yağmurdan dolayı çamur ve taşla dolan alanlarda çalışmalar yapan belediye ekipleri, tahrip olan bozuk yolları onarıyor.

‘‘Gece gündüz, yağmur çamur demeden vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’

Şiddetli yağışlar sonrasında vatandaşların karşılaştığı olumsuzluklar için ekiplerin 7/24 hazır olduğunu belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘’Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yaşanan yoğun yağış sonrası ilçenin dört bir tarafında çalışmaya devam ediyor. Kış döneminde yağmur ve kar yağışlarına karşı her daim hazırlıklıyız. Yağışlardan dolayı özellikle kırsal mahallelerimizde toprak kayması nedeniyle kapanan bölgelerdeki yol düzenleme çalışmalarımız,  ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sürdürebilmeleri için durmaksızın ilçemizin genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz,  Doğanca, İnal, Yeniköy, Ilıca, Çakmak, Güneyköy, Kahyalar ve Çalıpınar mahallelerinde kapanan yollara anında müdahale edip yolları trafiğe açtılar. Şehir merkezimizde sel felaketinin önüne geçmek için mazgal temizliklerimiz sık sık yapılıyor. Özellikle kırsal mahalle yollarımızı kullanan vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum.Gazipaşa Belediyesi her daim vatandaşlarımızın hizmetinde. Gece gündüz, yağmur çamur demeden vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ İfadesini kullandı.
Yağmur sonrası şehrin bütün noktalarında çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerinin özverisi, Gazipaşalı vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. 7/24 canla başla görev başında olan belediye personelleri, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor.