Yaklaşık üç hafta önce, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan, halkın  ‘Karadağ Yolu’ olarak da bildiği, Kışla Bucağı Caddesi’ nden denize kadar olan 2 kilometrelik yolda, sıcak asfalt serimine başlandı.
Geçtiğimiz günlerde çalışmaları başlatılan plentmiks (PMT) tabakası serimi, belediye ekipleri tarafından tamamlandı. Dün sabah saatlerinde Gazipaşa Belediyesi ekipleri tarafından, Kışla Bucağı Köprüsü’nün oradan başlatılan sıcak asfalt serimi çalışmasına, gece gündüz demeden hız kesmeden devam ediliyor.
Cumhuriyet ve Pazarcı mahallelerini birleştiren; Kışla Bucağı, Kemer ve Fatih Sultan Mehmet Caddeleri’ nden denize kadar olan 2 kilometrelik yolda, bugün sıcak asfalt dökümü yapılırken, eşzamanlı olarak da kaldırım düzenleme çalışmaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam ediyor. Yol genişletme, yağmur suyu gideri ve alt yapı çalışmaları gibi asfalta hazırlık çalışmaları tamamlanan Kışla Bucağı, Kemer ve Fatih Sultan Mehmet Caddeleri, Pazar günü bitirilmesi hedeflenen sıcak asfalt seriminin gerçekleşmesiyle, halkın kullanıma hazır, konforlu bir hale getirilecek.

‘'EKİPLERİMİZ HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR.’’

Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, ‘‘ Yaklaşık üç haftadır devam eden sıcak asfalt serimi öncesi; Yol düzenleme, dolgu, plentmiks (PMT) tabakası serimi ve duvar örme çalışmalarımız, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Yol genişletme ve alt yapı çalışmalarıyla beraber, yolumuz sıcak asfalta tamamen hazır hale getirilerek, ekiplerimizce dün sıcak asfalt serimine başlandı. Ekiplerimiz tarafından Kışla Bucağı yolu çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor. Sıcak asfalt seriminin, Pazar günü tamamlanmasını hedefliyoruz. Sıcak asfalt serimi tamamlandıktan sonra,  yolumuza kaldırım çalışmalarıyla devam edeceğiz. Kışla Bucağı’ ndan denize kadar olan, halkımız tarafından ‘Karadağ Yolu’ olarak da bilinen bölgede, vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım sağlamak adına, çalışmalarımızı yerinde takip ederek, ekiplerimize kolaylıklar diledik. Deniz yolu ulaşımında ikinci bir seçenek olan yolumuzu yapmaya, işimizi özveri ile sürdürmeye devam ediyoruz.’’ ifadesini kullandı.
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen, Cumhuriyet ve Pazarcı mahallelerini birleştiren Kışla Bucağı, Kemer ve Fatih Sultan Mehmet Caddeleri’nden denize kadar sıcak asfalt dökülecek olan 2 kilometrelik yolun, ekiplerden alınan bilgiye göre, hızlı bir şekilde tamamlanması hedefleniyor.