Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa YILMAZ, Gazipaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bugün öğle saatlerinde,  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa YILMAZ, Belediye Başkan Vekili Serkan ÖZKURT’ u Belediye’ de ziyarette bulundu. Federasyon Başkan Yardımcısı YILMAZ’ a ziyareti esnasında; Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Ahatlı Mahalle Muhtarı Tahsin MUTLUCAN, Manavgat Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin YILMAZ ve Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçekaya Mahalle Muhtarı Alkan ALTUN eşlik etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ın şehir dışında olmasından dolayı, başkan vekili olan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT’u makamında ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcısı YILMAZ, muhtarlarla ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

‘’ MEHMET ALİ YILMAZ BAŞKAN İLE ÇALIŞMAK BURADAKİ MUHTAR ARKADAŞLARIMIZ İÇİN AYRICALIK.’’

Antalya’nın 19 ilçesi ve toplamda 909 mahallesi olduğu bilgisini veren Türkiye Muhtarlar Federasyonu Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa YILMAZ, ‘’ Belediye başkanımızın projelerini yakından takip ediyoruz. Kendisi gördüğümüz ve şahit olduğumuz kadarıyla, ilçeyi kentin en modern yaşam merkezi haline getiriyor. Mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını birleştiren tarım şehri olan Gazipaşa ilçesini yakından takip ediyoruz. Burada muhtarlarla olan yakın ilişkilerin de bilincindeyiz. Mehmet Ali Yılmaz Başkan ile çalışmak buradaki muhtar arkadaşlarımız için ayrıcalık.’’ Sözlerini ifade etti.

‘‘GAZİPAŞA YAŞANILACAK EN SAKİN İLÇE’’

Belediye Başkan Yardımcısı ve Vekili Serkan ÖZKURT, devam etmekte olan Belediye projelerinden bahsederken, ‘’Biliyorsunuz ki ilçemiz, yeni gelişmekte olan bir bölge. Şu an nüfus olarak az olsak bile, insanlar sessiz, sakin ve gürültüden uzak ilçemizde yaşamayı tercih ediyor. Biz de yaptığımız projelerle ilçeyi daha konforlu bir yer haline getirerek daha yaşanılır kılıyoruz.’’ Sözleriyle ilçeye kazandırılan projelerden ve şu an belediye ekipleri tarafından devam etmekte olan yol yapım ve onarım çalışmalarından bahsetti. İlçedeki bütün yolları halkın hizmetine en güzel şekilde sunmak için büyük bir itinayla çalıştıklarından söz eden Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT, ‘’Halkımızı tozdan, kirden, çamurdan kurtarmak için, şehrin dört bir tarafında planlı ve koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahallemizde, her bir noktada ilçemize yararlı, kalıcı eserler bırakmak için uğraşıyoruz. Aynı zamanda sosyal belediyecilik ilkeleri altında sanata ve spora destek oluyoruz.’’ sözleriyle Gazipaşa Belediyesi’ nin her alanda aktif bir belediye olduğuna değindi.

BELEDİYEMİZİN MUHTARLARLA OLAN İYİ İLİŞKİSİNE TEŞEKKÜR

Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı ve vekili Serkan ÖZKURT ile bir süre sohbet eden Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa YILMAZ, Başkan yardımcısı ve Serkan ÖZKURT’ a, muhtarlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, işleri dolayısıyla şehir dışında olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ a da teşekkürlerini iletti. Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT ise Genel Başkan Yardımcısı Mustafa YILMAZ’ a ziyareti münasebetiyle teşekkürlerini sundu.