Gazipaşa Belediyesi, ilçede ilk defa 24 Aralık Cuma günü (bugün) düzenlenecek 1. Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı için son hazırlıkları tamamlandı.
Belediye tarafından ilkinin düzenleneceği Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı,  bugün saat 10.00’da halkın ziyaretine açılacak. Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Yeni Yıl Pazarı,  25 ve 26 Aralık tarihlerinde de saat 10.00 ve 22.00 arası açık kalacak. Yeni yıl Pazarı’nın düzenleneceği Cumhuriyet Meydanı, dev bir yılbaşı ağacı, yılbaşı dekorları ve rengârenk ışıklarla süslendi. Yeni Yıl stantlarının da kurulduğu meydan, tamamen yılbaşı atmosferine uygun bir hale getirildi. İlçede el emeği ürünlerin değerlendirilmesi ve yeni yıl coşkusunun yaşanması için kurulan yeni yıl pazarı üç gün sürecek.

BAŞKAN YILMAZ, YENİ YIL PAZARI İÇİN YAPILAN SON HAZIRLIKLARI YERİNDE İNCELEDİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yarın başlayacak olan 1. Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı için ekipler tarafından yürütülen son hazırlıkları yerinde inceledi.
Başkan Yılmaz, ‘’ İlçemizde ilkini düzenleyeceğimiz 1.Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’mızın son hazırlıklarını yerinde inceledik. Yeni yıl pazarı için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Yeni Yıl Pazarı hem ilçemizin tanıtımı için çok önemli hem de ilçemizde yaşayan yerli ve yabancı insanların kaynaşması açısından çok önemli. Sizlerden aldığımız desteklerle beraber, Gazipaşa’mızı daha gelişmiş ve daha modern bir şehre dönüştürmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizin çok daha güzel bir geleceğe kavuşması için hep birlikte adım atacağız. Yeni bir yıla sayılı günler kala, ilçemizde ilkini düzenleyeceğimiz 1.Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na tüm ilçe halkımızın katılımlarını bekliyor, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Herkese iyi haberlerin alınacağı, huzurlu bir yıl diliyorum.’’ diyerek, 24 Aralık Cuma günü (bugün) ilçe halkının ziyaretine ilk defa açılacak olan 1.  Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na davet etti.

YENİ YIL PAZARINDA KONSER COŞKUSU

24 Aralık Cuma günü yani bugün başlayıp üç gün boyunca devam edecek olan 1. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’nda akşamları sahne alacak olan müzik grupları ile ilçe halkı, yeni yıl coşkusunu birbirinden eğlenceli müzikler eşliğinde yaşayacak. İlçede ilk defa düzenlenecek olan 1.Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’nda ilk olarak, 24 Aralık Cuma günü (bu akşam) saat 19.00- 21.00 saatleri arasında Grup Karsantı yer alacak. 25 Aralık Cumartesi günü de yeni yıl atmosferinin yansıtılacağı Yeni Yıl Pazarı’nda 16.00-18.00 saatleri arasında Grup Klişe, en sevilen şarkılarıyla tüm katılımcılara müzik ziyafeti yaşatacak. Noel Baba’nın da olacağı etkinlikte, çocuklara birbirinden farklı yeni yıl hediyeleri dağıtılacak. 1. Gazipaşa Uluslararası Yeni yıl Pazarı’nda çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar, ev yapımı yiyecekler, çiçekler ve yılbaşı temalı ürünler stantlarda yer alacak. İlçe halkının kültür, din, medeniyet ayırmadan yabancılarla kaynaşmasına katkı sağlayacak olan Yeni Yıl Pazarı, amatör müzisyenler ve yerel sanatçılar eşliğinde,  el emeği ürünlerin sergilenmesiyle üç gün boyunca tüm katılımcılara yeni yıl coşkusunu yaşatacak.